Produse bio SEBBIO

Machiaj mineral CLIK AICI

seebio 

Daca alimentatia sanatoasa a devenit ceva imperativ pentru noi, pentru familiile noastre, produsele cosmetice, in filosofia SEEBIO, sunt puse pe acelasi loc, pentru ca ele sunt absorbite si in mod direct hranesc, regenereaza, trateaza pielea corpului si tenul. Ne dorim fiecare dintre noi sa beneficiem de produse cosmetice BIO, lipsite de ingrediente sintetice, de parabeni, de conservanti, de coloranti, de toate acele elemente care ne afecteze in timp sanatatea pielii si nu numai. Si acest lucru a devenit mai mult decat o moda, e o realitate, e un mod care ne poate revolutiona viata, a noastra si a celor dragi.

Protectie solara CLIK AICI Produsele cosmetice prezente pe site-ul SEEBIO sunt marci de renume, certificate de institute recunoscute international ca ECOCERT, BDIH, DEMETER, NaTrue, etc care vin sa ateste calitatea lor precum si lipsa de orice “touch” sintetic. Produsele prezentate sunt atat pentru ingrijirea tenului, a corpului, a parului si nu in ultimul rand site-ul SEEBIO cuprinde produse destinate celor mici, ingrijirii bebelusilor si a copiilor, care se stie ca au o piele sensibila; site-ul cuprinde de asemenea si o categorie destinata barbatilor precum si o multime de pachete promotionale si de oferte speciale.


 Alaturi de cosmeticele bio, pe site exista si o gama diversificata de uleiuri si unturi vegetale - ulei de argan, unt de shea, uleiuri esentiale. Machiajul mineral ocupa de asemenea o categorie importanta si este una din cele mai accesate zone. 


 Foarte important este sa se faca diferenta intre ce inseamna Natural, si exista ca label pe aproape toate produsele din plafare, si BIO. Nu orice produs cosmetic natural e bio; produs cosmetic bio inseamna ca se bazeaza pe ingrediente provenite din culturi ecologice, atent selectionate si monitorizate, culturi fara pesticide contra daunatorilor, fara ingrasaminte chimice, unde sunt folosite seminte nemodificate genetic, inseamna respectarea sezonalitatii si a ritmurilor naturale si prelucrarea tuturor ingredientelor fara aditivi, conservanti, coloranti, arome artificiale.


 Bio este o adevarata revelatie. Bio inseamna o cunoastere profunda si o intelegere complexa a naturii precum si aprecierea rezultatelor, care sunt cu adevarat pretioase. Filosofia SEEBIO se bazeaza pe afirmatia ca nici o imitatie chimica sau sintetica nu poate hrani si proteja pielea asa cum o poate face o substanta naturala.

Comandati acum online, DATI CLIK pe banerul dorit si veti ajunge la SEEBIO